Sari la conținut

Fotograful tău pentru SOCIAL MEDIA

Te ajut să ai fotografii naturale care te pun în valoare şi spun o poveste despre tine, chiar dacă eşti timid (ă)

Trecerea de la selfie-uri făcute în baie la fotografii profesionale oferă cu siguranță un alt aspect asupra profilului tău social.

O bună parte din oameni nu au fost niciodată fotografiați profesional, ceea ce înseamnă că nu au imagini create special pentru a transmite mesajul potrivit despre ei.

Oamenii sunt buni detectivi şi încearcă să decodeze imaginea pentru a obţine cât mai multe informaţii, calităţi şi sugestii despre tine, prin intermediul fotografiilor tale.

În 90% dintre cazuri, pozele nu transmit nimic, ba chiar sunt respingătoare.

În aplicaţiile de social media şi dating online e crucial să ai fotografii profesionale care spun o poveste despre tine.

Lipsa de interacţiune pe care o exprimi nu e o reflectare asupra ta, ci asupra calităţii fotografiilor pe care le afişezi. Hai să schimbăm împreună asta.

Fii cu un pas în faţa celor care nu ştiu secretul ăsta!

Despre mine

Sunt Florin Iacob, fotograf pentru reţele sociale, pasionat de psihologie şi dezvoltare personală. Îţi ofer o experienţă, nu doar o şedinţă foto. 

Mi-a plăcut întotdeauna să realizez fotografii care să transmită un mesaj, să spună o poveste despre fiecare persoană. Pentru mulţi, fotografiile realizate de mine i-au făcut să se cunoască aşa cum nu credeau că sunt.

Dincolo de o şedinţă foto, îmi place să creez conexiune cu oamenii şi să surprind în fotografiile pe care le fac emoţiile şi trăirile lor, dar mai ales să le pun în valoare calităţile fizice. Asta face diferenţa între o fotografie banală şi una care aduce rezultate.

Am început prin a-mi fotografia prietenii şi majoritatea mi-au spus că fotografiile mele spun ceva diferit şi valoros despre ei.

Mi-a luat ceva ani de muncă şi dobândit cunoştinţe din mai multe domenii până am putut să ofer asta. 

Ceea ce iubesc mai mult este să întâlnesc oamenii pe care îi fotografiez și să le transmit povestea şi esența lor prin fotografie. Există o artă și o știință în acest sens.

Cunoașterea subiecților mei face parte din proces și este esențială pentru crearea unei munci grozave, pline de satisfacţii. Ştiu că prin munca mea contribui la fericirea lor, iar asta îmi aduce împlinire.

Îmi plac oamenii, aşa cum sunt ei, fără măşti, perfect de … imperfecţi.

De ce să lucrezi cu mine?

Florin Iacob

M-am specializat pe o latură extrem de importantă a fotografiei şi am creat o formulă care s-a dovedit că funcţionează.

Pasiunea pentru psihologie şi dezvoltare personală m-a ajutat să am experienţă în lucrul cu oamenii şi să pot construi fiecărui om o identitate şi un branding personal care funcţionează de minune în aplicaţiile sociale, de dating online, in business şi nu numai.

Am investit ani de muncă în mai multe domenii pentru a putea ajunge la formula asta şi a crea ceva ce aduce rezultate. În plus, sunt o persoană empatică şi înțeleg cât de inconfortabil este pentru unii să stea în fața camerei.

Nu îţi face griji!! Am experienţa să lucrez şi cu începătorii!

Secretul meu constă în a te face să te deschizi, să fii cat mai natural, și să te distrezi în timpul şedinţei.

Sunt expert nu doar în găsirea părții tale bune, ci și în prezentarea diferitelor aspecte ale încrederii și carismei tale. Chiar dacă nu ești o persoană foarte încrezătoare, există modalități prin care putem obţine rezultate fantastice.

Voi crea imagini grozave pentru a-ţi arăta zâmbetul ucigaș, acei ochi sclipitori și acel farmec irezistibil. Fotografii care vorbesc despre încredere, abilitatea de a te face plăcut și îţi voi pune în lumină bună trăsăturile tale unice.

Dă-mi voie să dau pozelor tale glas, să prindă o voce şi să transmită un mesaj despre tine.

Vezi mai jos galeria foto

Ce spun clienţii mei

Programează o şedinţă foto